112journaal-112 nieuws uit Brabant

112journaal verzorgd het 112 nieuws uit Brabant. Wij maken reportages van 112 incidenten waar alle hulpdiensten, zoals politie, brandweer, ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn. De website wordt gerund door twee broers die dezelfde passie delen. Wat als hobby begon, is inmiddels serieus werk geworden.

Regio

De regio van 112journaal bestaat voornamelijk uit Brabant, maar als er zich een grotere incident voordoet buiten de regio, gaan wij uiteraard ook daar ter plaatse. Wij leveren ons foto- en videomateriaal aan diverse media, zowel lokaal als landelijk. We zijn dan ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Wanneer er een incident plaats vindt, gaan wij ter plaatse om hier foto- en videobeelden van te maken, uiteraard naar de geldende journalistieke en ethische regels.

Live beelden

Ook is 112journaal te vinden op sociale media, zoals Twitter, Facebook, Google+, Instagram en YouTube. Voor een korte en snelle impressie ter plekke van een incident bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid om live beelden te verzorgen via onder andere Facebook, Periscope of Instagram.

Wij hebben de beschikking over de benodigde Canon spiegelreflex fotocamera’s met de benodigde lenzen, een Sony hd videocamera, een GoPro en een 7 meter statief voor foto- en videobeelden op hoogte.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met onze via onze mailadres smitsmultimedia@gmail.com